yksityisyys

FlatPyramid Tietosuojalauseke

 

Kunnioitamme käyttäjien yksityisyyttä ja kohtelemme sitä erittäin tärkeänä FlatPyramid. Emme jaa mitään verkossa saatuja henkilökohtaisia ​​tietoja saamatta lupaa lähettäjältä, emmekä koskaan. Kaikki kerätyt tiedot Flat Pyramid sitä käytetään yksinomaan sen toiminnan tehostamiseksi, jota voimme tarjota käyttäjillemme. Emme säilytä luottokorttitietoja tietokantaamme turvallisuuden varmistamiseksi. Kaikki tapahtumat käyttävät salausta varten SSL-suojausta.

ANTI-SPAM-POLITIIKKA

Inhoamme ei-toivottuja kaupallisia sähköpostiviestejä niin paljon kuin teet. Se tunnetaan myös roskapostina tai roskapostina, se on internetyhteisön palvelupalvelu. Kannatamme täysin ja noudatamme 2003in (ei-toivotun pornografian ja markkinointilain hyökkäyksen säätämistä) CAN-SPAM-lain vaatimuksia ja kaikkia muita sovellettavia ei-toivottuja kaupallisia sähköpostilakeja. Jos tilaat sähköisiä uutiskirjeitä tai muita viestejä meiltä tai verkkosivuiltamme, sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa tilaus välittömästi. Jos sinulla on lisäkysymyksiä, kommentteja tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [at]flatpyramid.com ja toimittaa meille tietoja, jotka koskevat huolta.

YKSITYISKOHTAINEN EHDOTUSPOLITIIKKA

OLE HYVÄ JA LUE. TÄMÄN SIVUULUN KÄYTTÄMINEN ON SEURAAVAA SEURAAVASTA PRIVAATIOPOLITIIKASTA JA WEB-Sivustolta EHDOT.

Huomaan

II. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, joita keräämme

III. Lähetä uutiskirjeen tilaukset sähköpostitse

IV. Käyttäjätilit

V. Erikoistarjoukset ja ostot; Julkaistavan sisällön lähettäminen

VI. Muiden keinojen tai tiedotusvälineiden keräämät tiedot

VII. Tietoja muista ihmisistä

VIII. Asiakaspalvelu

IX. Henkilökohtaisesti tunnistamattomat tiedot, joita keräämme

X. Evästeet ja niihin liittyvä tekniikka

XI. Erityinen huomautus alle 13-vuotiaista lapsista

XII. Tietojen käyttö, paljastaminen ja jakaminen

a. Ei-henkilökohtaisia ​​tietoja

b. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

XIII. Sitoutuminen tietoturvaan

XIV. Hyperlinkit muihin sivustoihin ja muista sivustoista

XV. Suostumus käsittelyyn Yhdysvalloissa

XVI. Ota yhteyttä meihin liittyen

XVII. Ilmoitus muutoksista

XVIII. GDPR-vaatimustenmukaisuus

____________________________________________________________________________

Huomaan ”Verkkosivusto” viittaa verkkosivustoon osoitteessa https: // www.flatpyramid.com ja kaikki sen aliverkkotunnukset sekä niihin liittyvät verkkotunnukset. Tämän verkkosivuston omistaa tai ylläpitää FlatPyramidja / tai sen tytäryhtiöt Yhdysvalloissa (yhdessä ”YRITYS”). Tätä tietosuojakäytäntöä ("tietosuojakäytäntö") sovelletaan sellaisiin tietoihin, jotka annat YRITYKSEN tämän verkkosivuston kautta, ja / tai käyttämällä muita palveluja (yhdessä "Palvelut"), joita voidaan tarjota muilla välineillä tai medialla, mukaan lukien asetettu jäljempänä ja sellaisena kuin se on määritelty sovellettavassa \ t Käyttöehdot tai muut ehdot. Tämän tietosuojakäytännön tarkoituksena on antaa sinulle tietoa YHTIÖN tiedonhallintakäytännöistä, mukaan lukien kerättyjen tietojen tyypit, käyttö ja suojaus, ja missä määrin voit valvoa tietojesi ylläpitoa ja jakamista. Yhtiön palvelun tai verkkosivuston käyttö merkitsee tämän tietosuojakäytännön ja muiden sovellettavien ehtojen hyväksymistä. Tämä tietosuojakäytäntö on osa tätä verkkosivustoa koskevia käyttöehtoja ja sisällytetty niihin.

II. Henkilökohtaisesti tunnistettavissa olevat tiedot, joita keräämme YRITYS kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita annat sen verkkosivujen ja palvelujen käytön yhteydessä. Tällaiset yksilöitävissä olevat tiedot sisältävät nimesi, toimitusosoitteesi, laskutusosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja maksutiedot, kuten PayPalin sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numeron.

III. E-mail Newsletter-tilaukset Jos haluat tilata sähköpostiviestejä, sinun on annettava sähköpostiosoitteesi. Voit myös pyytää muita tietoja tilattaessa.

IV. Käyttäjätilit Jotta voisimme käyttää meidän blogs, tukilippu, chat-huoneet, viestilaudat ja tietyt muut palvelut, sinun täytyy rekisteröidä ja luoda käyttäjätili (“Käyttäjätili”). Useimmissa tapauksissa käyttäjätiliä ei voi luoda. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan käyttäjänimi, nimi tai jäsenen nimi (kukin, käyttäjänimi) ja salasana. Älä käytä oikeaa nimeäsi tai toisen henkilön todellista nimeä, kun valitset käyttäjänimen. Sinua pyydetään myös antamaan tiettyjä henkilökohtaisia ​​tietoja ja muita tietoja itsestäsi, kuten etu- ja sukunimi, syntymäaika, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Huomaa, että käyttäjätunnuksesi on Internetin yleisön käytettävissä, kun osallistut joihinkin palveluihin blogs, tukilippu, chat-huoneet, foorumit tai viestilaudat, joten sinun tulisi käyttää harkintavaltaa näiden palvelujen käytössä.

Tätä tietosuojakäytäntöä ei sovelleta tietoihin, joita voit julkistaa tällaisissa palveluissa. Joissakin tapauksissa voit valita luoda julkisen profiilin, joka on muiden saatavilla Internetissä. Julkiset profiilit hallitaan kokonaan, ja olet yksin vastuussa julkisen profiilin sisällöstä ja sen julkisesta tai yksityisestä tilasta. Yhtiö ei vastaa mistään kolmannen osapuolen toiminnasta tai käytännöistä, jotka keräävät tietoja, joita käyttäjät voivat paljastaa tämän verkkosivuston käyttäjäfoorumeilla tai muilla julkisilla alueilla. Olet myös vastuussa käyttäjätunnuksesi rekisteröintitietojen ylläpidosta ja päivittämisestä nykyisillä ja täydellisillä tiedoilla.

Voit käyttää, muokata tai poistaa julkista profiiliasi kirjautumalla käyttäjätiliisi ja noudattamalla siellä olevia ohjeita. Voit myös lähettää sähköpostiviestin tukemaan [at]flatpyramid.com tai avaa tukilippu pyytää käyttäjätiliäsi käytöstä. Tarkista käyttörajoitukset ja yhteisömme suuntaviivat blogs in theBlog Lähetysohjeet”Verkkosivustolle. Voit peruuttaa kaupallisen sähköpostin vastaanottamisen Web-sivustosta klikkaamalla linkkejä, jotka sisältyvät sinulle lähetettyihin sähköpostiviesteihin. Sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että tietokantojen tietoja ei ole aina mahdollista poistaa kokonaan tai muokata. Lisäksi voimme ottaa käyttöön politiikan, jossa käyttäjätiedot poistetaan tietyn ajan kuluttua, joten käyttäjätietojasi ei ehkä enää ole olemassa yrityksen aktiivisessa tietokannassa. Lisäksi, vaikka päätät peruuttaa käyttäjätilisi asetukset tai muuten muokata sen asetuksia, YRITYS pidättää oikeuden ottaa sinuun yhteyttä ja käyttää tätä verkkosivustoa.

V. Erityiset tarjoukset ja ostot; Julkaistavan sisällön esittäminen

Jos haluat osallistua joihinkin Palveluihin, kuten arvopapereihin, kilpailuihin ja kyselyihin (“Special Promotions”), tai tehdäksesi verkkokauppoja (“Ostot”), sinun on annettava henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimi, postiosoite, sähköpostiosoite , puhelinnumero ja syntymäaika. Yrityksen tai kolmannen osapuolen, kuten osarahoittajan tai myyjän, joka osallistuu tai jotka tarjoavat erityistarjouksen yhteydessä, tai sähköisen kaupankäynnin kumppanin, voi hankkia tietoja. Jos teet ostoksen tai kirjoitat arvopapereita tai muita erityistarjouksia jossakin sivustoistamme tai Palveluidemme kautta, YRITYS kerää henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojasi, ja katsotaan antavan meille suostumuksen toimittaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotka tarjoavat tiettyjä palveluja, kuten luottokorttitapahtumien käsittely, asiakaspalvelu, myynninedistämis- tai arvopaperien hallinnointi, tilausten täyttäminen ja / tai palkintorakenne. (Kuten tarkemmin kuvataan jäljempänä kohdassa ”Tietojen käyttö, julkistaminen ja jakaminen - henkilökohtaiset tiedot”, näiden kolmansien osapuolten on kielletty käyttämästä näitä tietoja omiin markkinointitarkoituksiinsa ja / tai jakamaan, myymään tai muuten jakamaan henkilötietoja asiakkaamme, ellei halua valita tällaisia ​​lisäkäyttöjä ja / tai kolmansien osapuolten paljastamista omien tietosuojakäytäntöjensä mukaisesti.).

Syötä myös arvopapereihin tai muuhun erikoistarjoukseen sopivat viralliset säännöt, jotka määräävät, että voittajat tai muu erityinen tarjous, jotka saattavat sisältää tiettyjä vaatimuksia, mukaan lukien, jollei laki ole kielletty. myynninedistäminen käyttää nimeäsi, ääniäsi tai samankaltaisuutta mainostamiseen tai markkinointiin liittyvään mainontaan. Jos teet ostoksen tai annat myynninedistämisen (kuten arvopapereita), jossa YRITYS osallistuu kolmannen osapuolen verkkosivustoon (tai jollakin muulla tavalla tai välineellä), keräämme tiedot kolmannelta osapuolelta vain, jos valitset saada lisätietoja meiltä, ​​tai meidän on täytettävä jokin toiminto, joka liittyy toimintaan (esim. tilauksen lähettäminen tai palkinnon toimittaminen). Jos lähetät verkkosivustolle kommentin, valokuvan tai muun sisällön, joka julkaistaan, verkossa tai offline-tilassa (mukaan lukien ilma, DVD tai muu muoto), voimme julkaista nimesi tai muun henkilökohtaisen tunnistustiedon julkaisun yhteydessä sisällön ja oletetaan antavan meille luvan tehdä niin.

VI. Muiden välineiden tai median keräämät tiedot

Joissakin tilanteissa voimme myös kerätä henkilökohtaisia ​​tietoja ja muita tietoja sinusta muilla keinoilla, suoraan tai välillisesti. Jos esimerkiksi käytät jotakin yrityksen sisältöä tai ostat tällaista sisältöä langattoman operaattorin tai toisen kolmannen osapuolen kautta, Yhtiö voi kerätä tietoja suoraan sinulta tai kolmannen osapuolen kautta. Samoin, jos käytät ohjelmistoa tai annat tietoja muille yrityksille, jotka jakavat tietoja asiakkaistaan, voimme kerätä lisää tietoja sinusta. Kussakin tapauksessa YRITYS soveltaa tätä käytäntöä mihin tahansa henkilökohtaisiin tietoihin.

VII. Tietoja muista ihmisistä

Jotkut YRITYS-sivustot ja -palvelut voivat pyytää sinua toimittamaan henkilökohtaisia ​​tietoja muista henkilöistä. Jos annat meille henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja ystävältäsi tai ystäväsi antaa henkilökohtaisia ​​tietojasi sinusta, lähettää sähköpostiviestin sivustosta, sähköpostiosoite antaa sinulle tai ystävällesi toimittaa meille näitä toimintoja, joita ei käytetä lähettää sinulle tai ystävällesi muita sähköpostiviestejä, ellei niitä ole ilmoitettu tietojen toimittamisen yhteydessä. Tämän tapahtuman kirjaa pidetään lailla sallittuna ja / tai vaadittuna.

VIII. Asiakaspalvelu

Jotkin palvelut voivat tarjota tukea ja teknistä apua asiakaspalvelukeskusten kautta puhelimitse, online-keskustelussa tai sähköpostitse. Aina kun olet yhteydessä asiakaspalveluun, niin teet sen ymmärtäen, että operaattori voi tarkastella ja tehdä muutoksia käyttäjän tilisi tietoihin, jotta saat tarvitsemasi avun.

IX. Keräämämme ei-henkilökohtaiset tiedot

Osana joidenkin Palveluiden rekisteröintiprosessia saatetaan pyytää sinua toimittamaan tietoja, jotka eivät tunnista sinua henkilökohtaisesti. Voit esimerkiksi pyytää sinua antamaan tietoja henkilökohtaisista mieltymyksistä, ostotottumuksista ja vastaavista. Nämä tiedot ovat yleensä valinnaisia, mutta ne voidaan sisällyttää käyttäjätiliprofiiliin. YRITYS pyytää näitä tietoja ymmärtämään sinua paremmin ja ottamaan huomionne myös uusiin palveluihin, ohjelmiin tai tarjouksiin, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Monissa tapauksissa YRITYS kerää automaattisesti tiettyjä ei-henkilökohtaisia ​​tietoja sivustojensa käytöstä ja Palvelut-palveluista.

YRITYS voi kerätä muun muassa tietoja käyttämäsi Internet-selaimen tai tietokoneen käyttöjärjestelmän tyypistä, Internet-palveluntarjoajasi verkkotunnuksesta, "napsautusreitistä" YRITYS-sivustojen kautta tai "napsauttamalla" e-mailista. -mail, Web-sivusto tai mainos, joka oli linkitetty tai joka on sijoitettu YRITYS-sivustoon, kun vierailit, ja IP-osoitteesi. Tätä varten Yhtiö voi käyttää evästeitä ja muuta tekniikkaa (katso alla). Jos käytät langattomia palveluitamme, voimme myös kerätä automaattisesti tietoja, kuten käyttämäsi langattoman laitteen tyyppi, matkapuhelinnumerosi (joka on määritetty tietoliikennevälittäjän) ja tietoliikenteen harjoittaja. Web-sivustojemme ja -palvelumme käyttö ja näiden tekniikoiden kautta toimitetut tiedot ovat nimettömiä, ellet anna meille henkilökohtaisia ​​tietoja tai ovat toimittaneet tällaisia ​​tietoja aiemmin.

X. Evästeet ja niihin liittyvä tekniikka

Tämän sivuston sivut tai sähköpostiviestit voivat sisältää evästeitä, web-majakkeja (tunnetaan myös nimellä "gif") tai vastaavia tekniikoita, kun ne ovat saatavilla. Evästeet ovat tietotiedostoja, jotka tämä sivusto saattaa sijoittaa tietokoneellesi laajennetun toiminnallisuuden tarjoamiseksi. YRITYS voi käyttää evästeitä useisiin tarkoituksiin, kuten seurata verkkosivuston käyttötapoja, mitata mainonnan tehokkuutta, rajoittaa useita vastauksia ja rekisteröintejä, helpottaa kykyä navigoida Web-sivustossa ja osana varmennus- tai seulontaprosessia. Useimmat selaimet on alun perin määritetty hyväksymään evästeet. Useimmissa selaimissa voit poistaa evästeitä tietokoneen kiintolevyltä, estää evästeiden hyväksymisen tai saada varoituksen ennen evästeen tallentamista. Saat lisätietoja selaimen ohjeista, Ohje-näytöstä tai vastaavasta resurssista saadaksesi lisätietoja siitä, miten voit hallita evästeitä ja mahdollisesti palauttaa selaimesi kieltäytymään kaikista evästeistä tai ilmoittaa, milloin eväste lähetetään ilmoittamalla tämä asetuksissa. vaihtoehtoja tai vastaavaa valikkoa selaimessasi. On kuitenkin mahdollista, että jotkin tämän sivuston osat eivät toimi oikein, jos poistat evästeet käytöstä ja et ehkä pysty hyödyntämään joitakin tämän sivuston ominaisuuksia. Ota yhteyttä selaimesi tarjoajaan / valmistajaan, jos sinulla on kysyttävää evästeiden poistamisesta käytöstä.

YHTIÖN verkkosivuilla voi olla mainoksia kolmansille osapuolille ja niiden tuotteille, ja kyseiset kolmannen osapuolen mainokset voivat sisältää kolmannen osapuolen tarjoaman evästeen tai web-majakan.

Yhtiö ei hallitse evästeitä tällaisissa kolmannen osapuolen mainoksissa, ja kävijöitä kehotetaan tarkistamaan mainostajien ja / tai mainospalvelun tietosuojakäytännöt saadakseen selville evästeiden ja muiden tekniikoiden käytön.

YHTIÖN Yksityisyydensuoja ei kata kolmansien osapuolten mainospalvelimilta kerättyjen tietojen käyttöä. Nämä yritykset voivat käyttää tietoja (mukaan lukien nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi) vierailustasi tässä ja muissa sivustoissa, jotta voit mainostaa tällä sivustolla ja muilla sivustoilla tavaroita ja palveluja, jotka saattavat olla kiinnostavia sinä. Web-majakka on pieni graafinen kuva, jonka avulla web-majakkaa asettava osapuoli voi seurata ja kerätä tiettyjä tietoja verkkosivun katseluohjelmasta, web-pohjaisesta asiakirjasta tai sähköpostiviestistä, kuten selaimen tyyppi, joka pyytää verkkoa beacon, sen tietokoneen IP-osoite, johon web-majakka lähetetään, ja aika, jolloin web-majakka katsottiin. Web-majakat voivat olla käyttäjälle hyvin pieniä ja näkymättömiä, mutta yleensä web-sivun tai sähköpostiviestin osana katsottu elektroninen kuva, mukaan lukien HTML-pohjainen sisältö, voi toimia web-majakkana. YRITYS voi käyttää Web-majakkasivustoja verkkosivustojen sivujen kävijöiden laskemiseen tai seurantaan, miten käyttäjät navigoivat Web-sivustossa, ja YRITYS voi sisällyttää web-majakoita sähköpostiviesteihin, jotta voidaan laskea, kuinka monta lähetettyä viestiä on avattu. toiminut tai välittänyt.

XI. Erityisilmoitus lapsista 13in alla

YRITYS tunnistaa henkilökohtaisesti tunnistettavien, 13-ikäisiä lapsia koskevien tietojen herkkyyden ja antaa tästä erityisilmoituksen. Yhtiö on sitoutunut noudattamaan kaikkia lapsia koskevia lakeja ja määräyksiä, mukaan lukien lasten online-tietosuojalaki (COPPA). COPPA: n sallimissa rajoitetuissa olosuhteissa yhtiö ei kerää, ylläpitää tai paljasta tietoisesti henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja 13: n alaisilta lapsilta saamatta ensin lapsen vanhemman tai laillisen huoltajan suostumusta. Jos olet vanhempi tai huoltaja, joka on havainnut, että alle 13-ikäisesi lapsi on lähettänyt henkilökohtaisia ​​tietojasi ilman lupaa tai suostumusta, YRITYS pyrkii poistamaan tiedot aktiivisesta listastaan ​​pyynnöstäsi. Jos haluat pyytää poistamaan lapsesi tiedot, lähetä sähköpostia osoitteeseen [at]flatpyramid.com ja sisällytä varmasti viestiinne sama käyttäjätunnus ja salasana ja / tai sähköpostiosoite, jonka lapsesi on lähettänyt. YRITYS kannustaa vanhempia ja huoltajia viettämään aikaa verkossa lasten kanssa tutustumalla YRITYS-sivustojen ja Internetin yleiseen sisältöön.

XII. Tietojen käyttö, julkistaminen ja jakaminen

a. Ei-henkilökohtaisia ​​tietoja

YRITYS voi aika ajoin käyttää ja jakaa kolmansien osapuolten kanssa koottuja, henkilökohtaisesti tunnistamattomia käyttäjätietoja yleisen väestötietojen ja mieltymystietojen näyttämiseksi YRITYKSEN verkkosivustojen käyttäjien keskuudessa. Kun vierailet tai lataat tietoja tältä verkkosivustolta, verkkopalvelimemme voivat automaattisesti kerätä verkkosivuston käyttötietoja. Verkkosivuston käyttötiedot eivät ole henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka kuvaavat sitä, miten kävijämme käyttävät verkkosivustoa. Se voi sisältää jokaisen verkkosivun kävijöiden määrän ja tiheyden sekä heidän oleskelunsa pituuden, selaimen tyypin, viittaustiedot, jotka tunnistavat verkkosivun, jolla vierailtiin ennen ja jälkeen vierailun verkkosivustolla, sekä IP-osoitteet (katso lisätietoja IP-osoitteesta alla) osoitteet). YRITYS voi käyttää IP-osoitteita useisiin tarkoituksiin, kuten järjestelmän hallintaan, tietokoneesi palvelimen sijainnin määrittämiseksi yleensä, aggregaattitietojen ilmoittamiseksi liikekumppaneillemme tai verkkosivuston käytön valvomiseksi. Voimme myös määrittää näytön tarkkuuden ja käytettävissä olevan tekniikan palvelemaan sinulle sopivinta versiota verkkosivusta, sähköpostista tai vastaavasta palvelusta.

b. Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot

YRITYS käyttää tietoja, jotka koskevat sinua pyytämiesi Palvelujen toimittamiseen, pitämään sinut ajan tasalla Palveluihimme tai tilillesi vaikuttavista muutoksista, ilmoittamaan sinulle muista Palveluista tai tarjouksista, joihin saatat olla kiinnostunut, sekä parantaa ja parantaa sivustojemme ja Palvelujamme . Jos annat YRITYKSEN henkilökohtaisia ​​tietoja, ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin ja asianmukaisiin toimiin sen suojaamiseksi luvattomalta paljastamiselta. Jos otat vastaan ​​sähköpostiviestin, voit aina sulkea pois tulevia markkinointiviestejä seuraamalla kunkin viestin ohjeita "purkaa tilauksen". Jos kuitenkin päätät luopua markkinointiviestistä, pidätämme oikeuden ottaa sinuun yhteyttä tilitilanteen, teknisen tuen, tuotetietojen, tilin ehtojen muutosten ja muiden asioiden osalta, jotka saattavat vaikuttaa palveluun sinulle ja / tai jollekin muulle tuotteet, jotka olet ostanut meiltä tai rekisteröitynyt meille.

Kuten käyttöehdoissa todetaan, oletetaan, että olet suostunut siihen, että YRITYS-tietokantaan sisältyvät tiedot, jotka sisältyvät YRITYKSEN tietokantaan, paljastavat ja käyttävät YRITYS-sivuston tai palvelun myöhempää omistajaa tai operaattoria. tai joku sen yrityksistä myöntää oikeuksistaan ​​ja velvollisuuksistaan, jotka liittyvät johonkin tietoonne, sulautumisen, hankinnan tai myynnin aikana, kun kaikki tai olennaisesti kaikki YRITYS- tai YRITYSYHTIÖN omaisuuserät liittyvät kyseiseen sivustoon tai Palvelua myöhemmälle omistajalle tai operaattori. Jos tällainen sulautuminen, hankinta tai myynti jatkuu, Web-sivuston tai siihen liittyvän palvelun jatkuva käyttö merkitsee suostumustasi noudattamaan Käyttöehtoja, Kalifornian tietosuojakäytäntöä ja Verkkosivuston tai Palvelun seuraavan omistajan tai operaattorin tietosuojakäytäntöä . YHTIÖ ja sen yhtiöt voivat työskennellä yhdessä, jotta ne voivat tarjota osia YRITYS-sivustoista ja joistakin palveluista (esim. Täyttää voitot, jotka on voitettu voittajajulkaisuissa tai tarjota muuta tukea palvelulle). Nämä yritykset käsittelevät henkilökohtaisia ​​tietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Kuten edellä on mainittuHenkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot, joita keräämme - erityiset tarjoukset ja ostot; Julkaistavan sisällön esittäminen”YRITYS voi myös työskennellä kolmansien osapuolten kanssa tarjota joitakin Palveluita verkkosivuillamme. Näiden Palveluiden yhteydessä katsotaan suostuvan antamaan meille tietoja jakamalla kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluja, kuten luottokorttitoimintojen käsittelyä, asiakaspalvelua, myynninedistämistä, tilausten täyttämistä ja / tai palkintoa. Kolmansien osapuolten, jotka tarjoavat tai osallistuvat YRITYKSEN Palveluihin, on kielletty käyttämästä asiakkaidemme tunnistettavia tietoja markkinointitarkoituksiin ja / tai jakamasta, myymästä tai muuten käyttämästä näitä tietoja, ellet halua valita markkinointia, jakamista tai kolmansien osapuolten käyttämiä muita käyttötapoja.

Jos et halua, että kolmannen osapuolen, joka osallistuu palveluun jossakin sivustossamme, markkinoinnissa (tai muissa kuin YRITYSPALVELUJEN TARJOAMISEKSI) liittyvissä tiedoissa, älä valitse kyseistä kolmannen osapuolen käyttöä kun rekisteröidyt osallistumaan Palveluun. Huomaa, että aina kun valitset tulevan tiedonsiirron kolmannelta osapuolelta, tietosi ovat kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön alaisia. Jos päätät myöhemmin, että et halua, että kolmas osapuoli käyttää tietojasi, sinun on otettava yhteyttä suoraan kolmanteen osapuoleen, koska emme voi valvoa, miten kolmannet osapuolet käyttävät tietoja. Sinun tulisi aina tarkistaa tietojesi keräämän tietosuojakäytännön määrittämiseksi, miten tämä yksikkö käsittelee tietojasi.

Yhtiö ei osaa jakaa, myydä, vuokrata tai paljastaa henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita olemme keränneet lukuun ottamatta tässä mainittuja tapoja tai seuraavissa tapauksissa; 1), kun toimitamme yrityksillemme yhdistyksiä, joiden tiedot tarjoavat sinulle mielestämme mahdollisesti kiinnostavia palveluita, ja jotka voivat sitten ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tai suoramainontaan (ellet ole valinnut markkinointiohjelmistaan ​​alla) niiden esittämät menettelyt - Katso meidän Kalifornian yksityisoikeudet alla); 2), jossa meiltä vaaditaan laki, oikeudellinen prosessi tai tuomioistuimen määräys paljastaa; 3), jos tietojen luovuttaminen on välttämätöntä sellaisen henkilön tunnistamiseksi, ottamiseksi yhteyttä tai oikeustoimiin, joka voi aiheuttaa tai aiheuttaa vahinkoa Yhtiön oikeuksille tai omaisuudelle, muille YRITYS-sivustojen käyttäjille tai muille; tai 4) vastaamaan tekemäsi kyselyyn, pyyntöön tai valitukseen. YRITYS voi myös käyttää IP-osoitteita, joita se kerää yhteistyössä Internet-palveluntarjoajien kanssa, tunnistaa käyttäjät, jos pidämme sitä tarpeellisena noudattaa lakia, valvoa tämän tietosuojakäytännön tai käyttöehtojemme noudattamista tai suojella sivustojamme, asiakkaita tai toiset.

CALIFORNIA Yksityisyyden oikeudet

Jos olet Kalifornian asukas ja asiakas, Cal. Civ. Koodi § 1798.83 sallii sinun pyytää tiettyjä tietoja henkilötietojen luovuttamisesta kolmansille osapuolille suoramarkkinointitarkoituksiin. Jos haluat pyytää näitä tietoja, lähetä sähköpostia osoitteeseen [at]flatpyramid. Com.

XIII. Sitoutuminen tietoturvaan

YRITYS ryhtyy kohtuullisiin ja asianmukaisiin varotoimiin henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta paljastamiselta ja estääkseen mahdolliset tietoturvaloukkaukset Web-sivustoissamme, Palveluissamme ja asiakastietokannoissa, ei verkkosivustoa, Internet-lähetystä, tietokonejärjestelmää tai langatonta yhteyttä ole täysin turvallinen. Näin ollen Yhtiö ei voi taata, että luvattomia pääsyä, hakkerointia, tietojen häviämistä tai muita rikkomuksia ei tapahdu koskaan. YRITYS-sivustojen ja palveluiden käyttö on omalla vastuullasi. YRITYS kehottaa sinua pitämään tiedot turvallisina tallentamalla salasanasi tai pitämällä sen turvallisessa paikassa (erillään tilitietoistasi), kirjautumalla ulos Käyttäjätilistäsi ja sulkemalla selaimesi. Kun annat YRITYKSEN arkaluonteisia tai luottamuksellisia tietoja (esimerkiksi luottokorttinumeroita ostoksille), YRITYS ryhtyy kaupallisesti kohtuullisiin toimiin tietojen suojaamiseksi luomalla turvallisen yhteyden Web-selaimeen. YRITYS käyttää tietoturvateknologiaa, joka tunnetaan nimellä “Secure-Socket-Layer” (”SSL”) suojaamaan maksutietojen lähettämistä sivustolle. Ellei tässä tai verkkosivustossa toisin mainita, jossa ostat, luottokorttinumeroita käytetään vain maksujen käsittelyyn eikä niitä säilytetä markkinointitarkoituksiin.

XIV. Hyperlinkit muihin sivustoihin ja muista sivustoista

YRITYS-sivustot voivat rajata ja / tai sisältää linkkejä tai mainoksia muista kuin yrityssivustoista. Muut sivustot voivat myös viitata, mainostaa tai linkittää YRITYS-sivustoihin. YRITYS ei tue tai sponsoroi muita verkkosivustoja, ei vastaa yksityisyyttä koskevista käytännöistä tai muiden kuin yritysten sivustojen sisällöstä, kieltäytyy nimenomaisesti kaikista tällaisilla verkkosivuilla tehdyistä lausunnoista tai väitteistä, ja kieltää ja hylkää kaiken vastuun, joka liittyy sisältöä, muita sivustoja ja mainoksia.

XV. Suostumus käsittelyyn Yhdysvalloissa

Tarjoamalla kaikki henkilöllisyystiedot yritykselle, kaikki käyttäjät, mukaan lukien rajoituksetta Euroopan unionin jäsenvaltioiden käyttäjät, ymmärtävät täysin ja yksiselitteisesti tämän tietosuojakäytännön sekä tällaisten tietojen keräämisen, tallentamisen ja käsittelyn Yhdysvallat.

XVI. Ota yhteyttä meihin liittyen

YRITYS on sitoutunut suojaamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi ja suhtautuu myönteisesti tähän tietosuojakäytäntöön liittyviin kommentteihin ja kysymyksiin. Voit lähettää sähköpostisi kysymyksiisi tai kommentteihisi: tukea [at]flatpyramid.com Huomaa, että verkkosivustolle "yhteydenotot", "ohjeet" tai muu vastaava sähköpostiosoite tai lomake ei anna välttämättä vastausta. Emme käytä näihin sähköpostiosoitteisiin tai lomakkeisiin annettuja tietoja markkinointitarkoituksiin, jotka eivät liity pyyntösi.

XVII. Ilmoitus muutoksista

YRITYS pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä ja sen käyttöehtoja milloin tahansa. Mikäli tietosuojakäytännössä tehdään merkittäviä muutoksia, korvataan sivustojemme kotisivulla oleva "Privacy Policy" -linkki linkillä "Päivitetty tietosuojakäytäntö" vähintään 30-päiviksi. Kaikki tietosuojakäytännön ja / tai käyttöehtojen muutokset tulevat voimaan, kun ne lähetetään, ja minkä tahansa Yhtiön verkkosivuston tai palvelun käytön jatkaminen lähettämisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä ja sitoutumista niihin.

XVII. GDPR-vaatimustenmukaisuus

a. esittely

EU: n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) tuli voimaan koko Euroopan unionissa 25-toukokuussa ja tuo mukanaan merkittävimmät muutokset tietosuojalainsäädäntöön kahden vuosikymmenen aikana. GDPR on suunniteltu suunnitteleman yksityisyyden ja riskipohjaisen lähestymistavan perusteella digitaalisen aikakauden vaatimusten mukaisesti. 2018st Century tuo mukanaan laajempaa teknologian käyttöä, uusia määritelmiä siitä, mikä on henkilötietoja, ja rajat ylittävän käsittelyn huomattavaa kasvua. Uuden asetuksen tavoitteena on yhdenmukaistaa tietosuojalainsäädäntö ja käsittely koko EU: ssa. antaa yksilöille vahvempia ja johdonmukaisempia oikeuksia käyttää ja hallita henkilökohtaisia ​​tietojaan.

b. Sitoumuksemme

YRITYS on sitoutunut varmistamaan käsiteltävien henkilötietojen turvallisuuden ja suojan sekä tarjoamaan yhteensopivan ja johdonmukaisen lähestymistavan tietosuojaan. Meillä on aina ollut olemassa vahva ja tehokas tietosuojaohjelma, joka noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä ja noudattaa tietosuojaperiaatteita. Tunnustimme kuitenkin velvollisuutemme päivittää ja laajentaa tätä ohjelmaa vastaamaan sekä GDPR: n että Yhdysvaltojen yksityisyyden suojalain vaatimuksia. YRITYS on sitoutunut suojelemaan toimeksiantajamme henkilötietoja ja kehittämään jatkuvasti tietosuojajärjestelmää, joka on tehokas, tarkoituksenmukainen ja osoittaa uusien sääntöjen ymmärtämisen ja arvostamisen. Valmistelumme, muutokset ja GDPR-vaatimustenmukaisuus on tiivistetty tässä lausunnossa, ja siihen sisältyy uusien tietosuojaroolien, -käytäntöjen, -menettelyjen, -ohjausten ja -toimien kehittäminen ja toteuttaminen, jotta varmistetaan mahdollisimman suuri ja jatkuva noudattaminen.

C. Miten valmistaudumme GDPR: lle

YRITYKSELLÄ on jo yhdenmukainen tietosuoja- ja tietoturvataso organisaatiossamme, mutta tavoitteemme on kuitenkin noudattaa täysin GDPR: ää 25. toukokuuta 2018 mennessä. Valmisteluomme kuuluu: -

  • Tietojen tarkastus - suorittaa koko yrityksen kattava tietotarkastus sen tunnistamiseksi ja arvioimiseksi, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja meillä on, mistä ne tulevat, miten ja miksi niitä käsitellään ja jos ja kenelle ne luovutetaan.
  • Politiikat ja menettelytavat - tietosuojakäytäntöjen ja -menettelyjen tarkistaminen vastaamaan GDPR: n ja asiaankuuluvien tietosuojalakien vaatimuksia ja standardeja, mukaan lukien: -
    • Datan suojelu - tärkein tietosuojakäytäntö ja -asiakirja on uudistettu GDPR: n standardien ja vaatimusten mukaisesti. Vastuullisuus- ja hallintotoimenpiteet ovat käytössä sen varmistamiseksi, että ymmärrämme velvollisuutemme ja vastuumme ja levitämme niitä asianmukaisesti; keskitytään yksityisyyden suojaan ja yksilöiden oikeuksiin.
    • Tietojen säilyttäminen ja poistaminen - Olemme päivittäneet säilyttämispolitiikkaamme ja aikataulumme sen varmistamiseksi, että noudatamme "datan minimoinnin" ja "tallennusrajoituksen" periaatteita ja että henkilötietoja tallennetaan, arkistoidaan ja tuhotaan yhteensopivasti ja eettisesti. Meillä on käytössä erityiset pyyhintämenettelyt, jotka täyttävät uuden oikeutta poistamiseen, ja tiedämme, milloin tämä ja muut rekisteröidyn oikeudet ovat voimassa. sekä mahdolliset poikkeukset, vastausaikataulut ja ilmoitusvelvollisuudet.
    • Tietojen rikkominen - rikkomusmenettelymme varmistavat, että meillä on turvatoimia ja toimenpiteitä, joilla tunnistetaan, arvioidaan, tutkitaan ja raportoidaan henkilötietojen loukkauksia mahdollisimman pian. Menettelyt ovat vankkoja ja niitä on levitetty kaikille työntekijöille, joten he ovat tietoisia raportointiriveistä ja seuraavista vaiheista.
    • Kansainväliset tiedonsiirrot ja kolmansien osapuolten paljastukset - jossa YRITYS tallentaa tai siirtää henkilökohtaisia ​​tietoja EU: n ulkopuolelle, käytössä on vankat menettelyt ja suojatoimenpiteet tietojen eheyden turvaamiseksi, salaamiseksi ja ylläpitämiseksi. Menettelyihimme kuuluu jatkuva katsaus maihin, joissa on riittävät riittävyyspäätökset, sekä säännöksiä sitovista yhtiöjärjestyksistä; standardoidut tietosuojalausekkeet tai hyväksytyt käytännesäännöt niille maille, joissa ei ole. Teemme tiukat due diligence -tarkastukset kaikkien henkilötietojen vastaanottajien kanssa voidaksemme arvioida ja varmistaa, että niillä on asianmukaiset suojatoimenpiteet tietojen suojaamiseksi, varmistetaan täytäntöönpanokelpoiset rekisteröidyn oikeudet ja että niillä on tarvittaessa tehokkaita oikeussuojakeinoja rekisteröidyille.
    • Aiheen käyttöoikeus (SAR) - Olemme tarkistaneet SAR-menettelytämme tarkistetun 30-päivän aikataulun mukaisesti pyydettyjen tietojen toimittamiseksi ja tämän säännöksen maksuttomaksi tekemiseksi. Uudet toimintatapamme kuvaavat yksityiskohtaisesti, miten rekisteröidyt tarkistetaan, mihin toimiin ryhdytään pääsupyynnön käsittelemiseksi, mitä poikkeuksia sovelletaan ja kuinka monta vastausmallia varmistetaan, että viestintä rekisteröityjen kanssa on yhteensopiva, johdonmukainen ja riittävä.
  • Käsittelyn oikeudellinen perusta - Tarkastelemme kaikkia käsittelytoimia tunnistaaksemme käsittelyn oikeusperustan ja varmistaaksemme, että kukin perusta on sopiva siihen toimintaan, johon se liittyy. Tarvittaessa pidämme myös kirjaa käsittelytoiminnoistamme varmistaaksemme, että GDPR: n 30 artiklan ja tietosuojalaskun taulukon 1 mukaiset velvollisuutemme täytetään.
  • Tietosuojailmoitus / käytäntö - Olemme tarkistaneet tietosuojailmoituksemme noudattamaan GDPR: tä, varmistamalla, että kaikki henkilöt, joiden henkilökohtaisia ​​tietoja käsittelemme, on informoitu siitä, miksi sitä tarvitaan, miten sitä käytetään, millaisia ​​oikeuksia heillä on, kenelle tiedot luovutetaan ja mitä turvatoimenpiteitä niiden tietojen suojaamiseksi on käytössä.
  • Suostumuksen saaminen - Olemme tarkistaneet suostumusmekanismeja henkilötietojen saamiseksi varmistamalla, että henkilöt ymmärtävät, mitä he tarjoavat, miksi ja miten käytämme niitä, ja antamalla selkeät, määritellyt tavat suostua siihen, että me käsittelemme tietojaan. Olemme kehittäneet tiukat prosessit suostumuksen tallentamiseksi varmistaen, että voimme todistaa myönteisen valinnan, sekä aika- ja päivämäärätietueet; ja helppo nähdä ja käyttää tapa peruuttaa suostumus milloin tahansa.
  • Suoramarkkinointi - Olemme tarkistaneet suoramarkkinoinnin sanamuotoa ja prosesseja, mukaan lukien selkeät valintamekanismit tilausten markkinoinnissa. selkeä ilmoitus ja menetelmä kaikkien myöhempien markkinointimateriaalien käytöstä poistamiseen ja tilauksen peruuttamiseen.
  • Tietosuojavaikutusten arvioinnit (DPIA) - jos käsittelemme henkilökohtaisia ​​tietoja, joita pidetään suurina riskeinä, käsitellään laajamittaista käsittelyä tai siihen sisältyy erityisluokka / rikosrekisteritiedot; Olemme kehittäneet tiukat menettelyt ja arviointimallit vaikutustenarviointien suorittamiseksi, jotka ovat täysin GDPR: n 35-artiklan vaatimusten mukaisia. Olemme toteuttaneet dokumentointiprosesseja, jotka tallentavat jokaisen arvioinnin, antavat meille mahdollisuuden arvioida käsittelytoiminnan aiheuttamaa riskiä ja toteuttaa lieventäviä toimenpiteitä rekisteröidylle (käyttäjille) aiheutuvan riskin vähentämiseksi.
  • Prosessorisopimukset - jos käytämme kolmannen osapuolen henkilötietojen käsittelyä puolestamme (esim. Palkka-, rekrytointi-, isännöinti- jne.), Olemme laatineet yhteensopivia prosessorisopimuksia ja due diligence -menettelyjä sen varmistamiseksi, että he (samoin kuin me), tavata ja ymmärtää heidän / GDPR-velvollisuutemme. Näihin toimenpiteisiin kuuluvat tarjotun palvelun alustavat ja jatkuvat tarkastukset, käsittelytoiminnan välttämättömyys, käytössä olevat tekniset ja organisatoriset toimenpiteet sekä GDPR: n noudattaminen.
  • Erikoiskategorian tiedot- Jos hankimme ja käsittelemme erityisiä luokkatietoja, teemme niin noudattaen täysin 9 artiklan vaatimuksia ja meillä on korkean tason salauksia ja suojauksia kaikkiin tällaisiin tietoihin. Erityisluokan tietoja käsitellään vain tarvittaessa ja käsitellään vain, jos olemme ensin tunnistaneet asianmukaiset 9 artiklan 2 kohdan perusteet tai tietosuojalaskuaulukon 1 ehdot. Kun luotamme suostumukseen käsittelyssä, se on selkeä ja vahvistetaan allekirjoituksella, ja oikeus muuttaa tai poistaa suostumusta on merkitty selvästi.

C. Tietosuojaoikeudet

Edellä mainittujen käytäntöjen ja menettelyjen lisäksi, joilla varmistetaan, että henkilöt voivat panna täytäntöön tietosuojaoikeutensa, tarjoamme verkkosivustomme kautta helposti pääsyn tietoihin yksilön oikeudesta päästä käsiksi kaikkiin YRITYKSESSA käsittelemiinsä henkilötietoihin ja pyytää tietoja seuraavista asioista: -

  • Mitä henkilötietoja pidämme heistä
  • Käsittelyn tarkoitukset
  • Asianomaisten henkilötietojen luokat
  • Vastaanottajat, joille henkilötiedot on / niitä luovutetaan
  • Kuinka kauan aiomme tallentaa henkilökohtaisia ​​tietojasi
  • Jos emme keränneet tietoja suoraan heiltä, ​​tietoa lähteestä
  • Oikeus saada puutteellisia tai epätarkkoja tietoja niistä korjataan tai päätökseen ja prosessi tämän pyytämiseksi
  • Oikeus pyytää henkilötietojen poistamista (tarvittaessa) tai rajoittaa käsittelyä tietosuojalainsäädännön mukaisesti sekä vastustaa meiltä suoraa markkinointia ja saada tietoa kaikista automatisoiduista päätöksenteoista, joita käytämme
  • Oikeus esittää valitus tai hakea oikeussuojakeinoa ja kuka ottaa yhteyttä näissä tapauksissa

d. Tietoturva sekä tekniset ja organisatoriset toimenpiteet

YRITYS ottaa henkilöiden yksityisyyden ja turvallisuuden ja henkilökohtaiset tiedot hyvin vakavasti ja ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin ja varotoimiin suojataksemme ja suojataksemme henkilökohtaisia ​​tietojasi. Käytössämme on vankat tietoturvapolitiikat ja -menettelyt, joilla suojaamme henkilötietoja luvattomalta käytöltä, muokkaukselta, paljastamiselta tai tuhoamiselta ja joilla on useita kerroksia tietoturvatoimenpiteitä, kuten: salattu viestintä suojatun liittimen kerroksen (SSL) avulla, käyttäjän pääsynhallinta, pakotettu salasana , salasanan salaukset, salanimitys, rajoitettu pääsy tietoihin, todennus jne.

e. GDPR-roolit ja työntekijät

Yhtiö on nimittänyt tietosuojavaltuutetun (DPO) ja on nimittänyt tietosuojaryhmän kehittämään ja toteuttamaan etenemissuunnitelmamme uuden tietosuoja-asetuksen noudattamiseksi. Ryhmä vastaa GDPR: n tietoisuudesta koko organisaatiossa, arvioimalla GDPR-valmius, tunnistamalla mahdolliset aukkoalueet ja panemalla täytäntöön uudet politiikat, menettelyt ja toimenpiteet. YRITYS ymmärtää, että työntekijöiden jatkuvaa tietoisuutta ja ymmärrystä on välttämätöntä GDPR: n jatkuvan noudattamisen kannalta ja että olemme osallistuneet työntekijöihimme valmisteluohjelmiin. Olemme toteuttaneet työntekijöille suunnatun koulutusohjelman, joka annetaan kaikille työntekijöille ennen toukokuuta 25th, 2018, ja se on osa induktio- ja vuosittaista koulutusohjelmaa. Jos sinulla on kysyttävää GDPR: n valmistelusta, ota yhteyttä tietosuojavaltuutettuamme.